Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 στις 7.00 το απόγευμα, στη Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου (Κολοκοτρώνη 4) η εικαστικός Δρ. Χαρά Παπαθεοδώρου θα παρουσιάσει το παραμύθι «Το Ταξίδι της Τουλίπας».

 

Το ταξίδι της τουλίπας είναι εμπνευσμένο από τις μινιατούρες της Ανατολής και τις Ολανδικές ζωγραφιές με λουλούδια και τουλίπες.

Το ταξίδι της τουλίπας ξεκινάει στην Περσία που γεννήθηκε από ένα φανταστικό θρύλο και ταξιδεύει από την Μογγολία στην Τουρκία κι από εκεί στην Ολλανδία όπου γίνεται το σύμβολο της απληστίας και της χρεωκοπίας μιας ολόκληρης κοινωνίας.

 

Στα ελληνικά οι τουλίπες λέγονται λαλεδάκια κι η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας την ονομάζω Λάιλα.

Όλες οι εικόνες είναι σε Power Point και καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα της τέχνης.

 

Σας περιμένουμε.

Το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντός του Δήμου Κορινθιων και το τμήμα της Δημοτικής Πινακοθήκης με μεγάλη χαρά γίνονται αποδέκτες της σημαντικότατης συλλογής "ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ", μια δωρεά Τριάντα οκτώ έργων Τέχνης για την οποία μερίμνησε και υλοποίησε με προσωπικό μεράκι ο Κορίνθιος εικαστικός και συλλεκτης Αντρέας Γκολφινόπουλος.

 

Δείτε τον κατάλογο

 

 


Μαγειρεύουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας στην Πελοπόννησο…

11- 13 Φεβρουαρίου 2018, στην Κόρινθο!

 

 Tην Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, στην Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου, έγιναν τα εγκαίνια της κινητής έκθεσης με θέμα την παιδική διατροφή, που προγραμματίστηκε από την περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς, σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων.

 Πρόκειται για μία πρωτότυπη κινητή έκθεση,  η οποία έχοντας ως κύριο μήνυμα: “Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης” στοχεύει στην ενημέρωσηευαισθητοποίηση και ενεργή συμμετοχή των παιδιών, των κηδεμόνων, της εκπαιδευτικής κοινότητας, των δημοτών, προκειμένου να στραφούν σε μία πιο φιλική για την υγεία και το περιβάλλον διατροφή, μέσα από βιωματικές δραστηριότητες για τα παιδιά, σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και πρακτικές συμβουλές προς γονείς για μία πιο υγιεινή και οικονομική διατροφή.

 Η αφήγηση παραμυθιών και το θεατρικό παιχνίδι μέσω της δράσης “Περί ορέξεως…” από την ομάδα “κουβάρι κουβαράκι”, έκανε πιο ευχάριστο και κατανοητό από τα παιδιά το μήνυμα της ισορροπημένης διατροφής και της σημασίας της για τον άνθρωπο και τον πλανήτη.

 Σε παιδιά και ενήλικες δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν, να μάθουν, αλλά και να συνομιλήσουν με την ομάδα του WWF για την διατροφή, μαγειρεύοντας μαζί μια διαφορετική συνταγή για την προστασία της υγείας μας, αλλά και του πλανήτη.

 Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, το πρωί, επισκέφθηκαν την έκθεση σχολικές ομάδες, που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον στην πρόσκληση.

 Τις ίδιες ημέρες, το απόγευμα, η έκθεση ήταν ανοικτή για το ευρύ κοινό, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε σεμινάριο για εκπαιδευτικούς στο 1ο Δημοτικό σχολείο της πόλης.

 Στο περίπτερο ‘“Λαϊκή”, τα παιδιά πληροφορήθηκαν γιατί είναι προτιμότερη η επιλογή τοπικών και εποχικών φρούτων και λαχανικών.

 Στο περίπτερο “Ψαράδικο”, “ψάρεψαν” τα κριτήρια επιλογής στην κατανάλωση ψαριών.

 Στο περίπτερο “Σούπερ Μάρκετ”, “αγόρασαν” πληροφορίες για το “οικολογικό αποτύπωμα”.

 Στο περίπτερο “Κουζίνα”, “μαγείρεψαν” σεβόμενοι την υγεία τους και αποφεύγοντας την σπατάλη.

 Στο περίπτερο “Φοινικέλαιο”, ανακάλυψαν το “κρυμμένο” φοινικέλαιο και τις τραγικές επιπτώσεις του, όταν δεν είναι βιώσιμο πιστοποιημένο

 Στόχος ήταν με την επίσκεψη στα πέντε αυτά θεματικά περίπτερα, τα παιδιά να συνδέσουν την αξία της σωστής διατροφής για την υγεία και την βελτιστοποίηση του περιβάλλοντος.

 Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι παιδιά που επισκέφθηκαν την έκθεση, το πρωί, επέστρεψαν το απόγευμα με τους γονείς τους για να τους πουν και να τους δείξουν όσα έμαθαν!

Θερμές ευχαριστίες από το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων και τη Δημοτική Πινακοθήκη

στην Ομάδα του WWF Ελλάς:

 την κα Βίκυ Μπαρμπόκα - Υπεύθυνη προγράμματος «Καλύτερη Ζωή»

τον κο Κωνσταντίνο Τσουκαλά - Υπεύθυνο τοπικών δράσεων

την κα Νάνσυ  Κουταβά- Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

καθώς επίσης και στους εθελοντές μας  (με αλφαβητική σειρά):

την κα Κατσιγεώργη Βίκυ, την κα  Κοσμά  Ιωάννα, τον κο  Μαρινάκη Βαγγέλη,  την κα Μπλέτσα Αγλαΐα, την κα Μπογιατζόγλου Πηνελόπη, την κα Πυργάκη Νατάσσα, καθώς επίσης την κα Μαρία Κροντήρη που ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία και χρέη φωτογράφου!

Και φυσικά στους χορηγούς του προγράμματος «Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης», χωρίς τη στήριξη των οποίων η Ομάδα του WWF Ελλάς και η έκθεση δε θα είχαν ταξιδέψει στην πόλη μας:

 

Transforming Future Museums - Regional Hubs Περιφερειακά Κέντρα
Ένα καινοτόμο πρόγραμμα επιμόρφωσης για τα Μουσεία και τους Οργανισμούς Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Κόρινθος 23-25 Φεβρουαρίου 2018    Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου

Μάθημα:
1/ Ανάπτυξη Νέου Κοινού
 
Το εργαστήριο έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν πρακτικές προσέλκυσης νέου κοινού, να εφαρμόσουν πιο άμεση επικοινωνία με το υπάρχον κοινό τους και να αυξήσουν την βιωσιμότητά των οργανισμών τους.
 
2/ Διοίκηση και Διαχείριση Έργου
 
Το εργαστήριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν δεξιότητες στην διοίκηση και διαχείριση έργων (καθορισμός και σχεδιασμός έργου, οργάνωση χρονικού και οικονομικού προγραμματισμού, βέλτιστη κατανομή και εξομάλυνση πόρων, αξιολόγηση αποτελεσμάτων ενός project).
 
Αιτήσεις συμμετοχής έως τις 11 Φεβρουαρίου 2018

Το British Council, σε συνεργασία με πολιτιστικούς οργανισμούς από την Ελλάδα και την Βρετανία, διοργανώνει το διετές πρόγραμμα Transforming Future Museums, το οποίο υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης, πανελλαδικής εμβέλειας, για τους επαγγελματίες οι οποίοι εργάζονται στον τομέα των μουσείων και της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσα από μια σειρά δράσεων με επίκεντρο τα εντατικά, πενθήμερα μαθήματα της Διεθνούς Ακαδημίας Μουσείων (International Museum Academy) στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
 
Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη και η βελτίωση των απαραίτητων δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού των μουσείων προκειμένου να ανταποκριθούν στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του αύριο, να συμβάλουν στη «μεταμόρφωση» των οργανισμών τους σε δυναμικά κύτταρα βιώσιμης πολιτιστικής, κοινωνικής, οικονομικής και περιβαλλοντικής ανάπτυξης και να αποκτήσουν μία πιο εξωστρεφή προσέγγιση τόσο με το κοινό, όσο και ως προς τις μεταξύ τους συνεργασίες.
 
Στο πλαίσιο του προγράμματος, έλληνες επαγγελματίες (Local Trainers) του χώρου ανέλαβαν να υλοποιήσουν μια σειρά σεμιναρίων στους προαναφερόμενους θεματικούς τομείς σε τοπικά μουσεία και πολιτιστικούς χώρους  σε ολόκληρη την Ελλάδα (Regional Hubs).
 
Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα:
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους – αλλά και πιο έμπειρους – επαγγελματίες που εργάζονται πάνω σε διάφορες ειδικότητες (ενδεικτικά αρχαιολόγοι, επιμελητές, μουσειολόγοι, ιστορικοί τέχνης, κτλ.) στον χώρο των μουσείων και της πολιτιστικής κληρονομιάς στην Ελλάδα και επιθυμούν να:
•          αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να διευρύνουν τις γνώσεις τους
•          αποκτήσουν καινούρια τεχνογνωσία και να έρθουν σε επαφή με νέες μεθοδολογίες πάνω στο αντικείμενο εξειδίκευσής τους
•          αναπτύξουν ουσιαστικούς διαλόγους επικοινωνίας και να ανταλλάξουν καλές πρακτικές με τους συνεργάτες τους
•          ενημερωθούν για τις νέες διεθνείς τάσεις στον κλάδο των μουσείων και της πολιτιστικής κληρονομιάς
•          έρθουν σε επαφή με πρωτότυπες πρακτικές εργασίες ώστε να δημιουργήσουν θετικές αλλαγές τόσο σε τοπικό, όσο και εθνικό επίπεδο
•          δοκιμάσουν δημιουργικές λύσεις οι οποίες θα εξασφαλίσουν την ανάπτυξη και την βιωσιμότητα των μουσείων και των πολιτιστικών φορέων στην Ελλάδα
•          πειραματιστούν, δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες και αποκτήσουν επιχειρηματικό πνεύμα.
 
Βασικές πληροφορίες του Regional Hub
Τα μαθήματα θα διεξαχθούν παράλληλα τις ίδιες ώρες και ημερομηνίες και καλείστε να επιλέξετε ένα από τα δύο. Στην περίπτωση που έχουμε λιγότερους από 6 συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα, δυστυχώς θα αναγκαστούμε να ακυρώσουμε το μάθημα.
 
Διάρκεια:
Τα εργαστήρια έχουν διάρκεια τρεις ημέρες:
Παρασκευή: 18.00–21.00
Σάββατο & Κυριακή: 10.00–17.00
(στο πλαίσιο των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε τοπικό μουσείο).
 
Γλώσσα:
Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν στην ελληνική γλώσσα
 
Αιτήσεις:
Καλωσορίζουμε δηλώσεις συμμετοχής από επαγγελματίες του περιφερειακού και τοπικού χώρου. Μπορείτε να δηλώσετε αίτηση συμμετοχής με την αποστολή βιογραφικού σημειώματος και μια επιστολή ενδιαφέροντος (300 words maximum) έως τις 11 Φεβρουαρίου στην υπεύθυνη του προγράμματος Ντίνα Ντζιώρα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Παρακαλείσθε να αναφέρετε στην επιστολή σας την τοποθεσία και το μάθημα που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε και να εξηγήσετε πώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα επηρεάσει τον ρόλο σας.
 
Κόστος εγγραφής: €25 ανά εργαστήριο για όλες τις ημέρες

Πώς μπορώ να καταβάλω το κόστος εγγραφής:
Μόλις λάβετε επιβεβαίωση της συμμετοχής σας, μπορείτε να προχωρήσετε στην πληρωμή της εγγραφής με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
Mε μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα στα γραφεία μας στην Αθήνα (Πλατεία Κολωνακίου 17, 106 73 Αθήνα), Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00–14.30.
Mε κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Alpha Bank μέσω συναλλαγής ΕΠΕΣ ή με μεταφορά χρημάτων μέσω e-banking, στο λογαριασμό του British Council:
Citibank – Αριθμός λογαριασμού: 0/444215/003
IBAN: GR 5108400010000000444215003
Αναγράψετε το όνομά σας με την ένδειξη «IMA Regional Hub» στο πεδίο «Αιτιολογία» του καταθετήριου αποκόμματος (π.χ. Ελένη Παπανικολάου, IMA) και στείλετε την απόδειξη ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ

 

(ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 - ΜΑΙΟΣ 2018)

 

 

Νηπιαγωγείο  και  Α΄- Β΄ τάξεις  Δημοτικού Σχολείου

Νέο  πρόγραμμα

 

« Στο εργαστήρι του Τζάκσον Πόλοκ: ένας πολύχρωμος κόσμος»

 

Μαθαίνουμε για τα χρώματα και τους συνδυασμούς τους, για τα διαφορετικά υλικά, για την τεχνική της ζωγραφικής με σταγόνες και μεταφερόμαστε στο ατελιέ του Αμερικάνου ζωγράφου Τζάκσον Πόλοκ.  Εμπνεόμαστε από τον ασυμβίβαστο αυτό καλλιτέχνη και δημιουργούμε τα δικά μας έργα Αφηρημένης Τέχνης με πολλά - πολλά στρώματα χρωμάτων…

 

«Ανασκαφές και ανακαλύψεις: Ας γίνουμε μικροί προϊστορικοί ζωγράφοι!»

 

Παίρνουμε ανά χείρας φακό και φωτογραφική μηχανή, καλέμι και πινέλο, γνωρίζουμε τις προϊστορικές ζωγραφιές των σπηλαίων, μαθαίνουμε για τα προϊστορικά ζώα και τα «Φυσικά Μουσεία» και ….. δημιουργούμε  τις δικές  μας ΒΡΑΧΟ-ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ!!!

 

« Τα ζώα στην Τέχνη »

 

Μαθαίνουμε για τα χρώματα και τους συνδυασμούς τους, για τα διαφορετικά υλικά και τεχνικές ζωγραφικής και αναζητούμε απεικονίσεις ζώων στη συλλογή της Πινακοθήκης. Ζωγραφίζουμε, και παίζουμε…. δραματοποιώντας το αιώνιο κυνήγι γάτας και σκύλου!

 

 

 

Γ΄ - Δ΄ τάξεις Δημοτικού Σχολείου

Νέο  πρόγραμμα

«Ζωγραφίζοντας ….με κουκίδες»

Τα παιδιά θα γνωρίσουν το κίνημα του πουαντιγισμού και θα χρησιμοποιήσουν μερικές βασικές αρχές της τεχνικής του. Θα μεταφερθούν στο ατελιέ του Γάλλου καλλιτέχνη Ζωρζ Σερά και θα μάθουν να ζωγραφίζουν….με κουκίδες!!!

 

 

 «Το μαύρο βιβλίο των χρωμάτων»

 

Τι χρώμα έχει το σκοτάδι; ... Και τι είναι τα Μουσεία Αφής;

 Και πως είναι το ελληνικό αλφάβητο  Braille; ... Και πώς είναι να αγγίζεις  ανάγλυφους πίνακες;

Μια ξεχωριστή εμπειρία στην Πινακοθήκη

 

« Ιστορίες μυστηρίου »

 

Αναζητώντας «κρυμμένα» στοιχεία στους πίνακες της μόνιμης συλλογής της Πινακοθήκης και λύνοντας γρίφους ως άλλα εξέχοντα μέλη της “Λέσχης των Σπιρτόζων Ντετέκτιβς”,  συναγωνιζόμαστε την «αντίπαλη» ομάδα  σε ένα ευχάριστο και ταυτόχρονα επιμορφωτικό κυνήγι θησαυρού, που προάγει την κριτική σκέψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα των µαθητών με τρόπο διασκεδαστικό και …«μυστήριο»!

 

 

 

 

 

Ε΄ - ΣΤ΄ τάξεις Δημοτικού Σχολείου

 

Νέο  πρόγραμμα

 

«Σημείο, γραμμή, επίπεδο: Μια μέρα στο ατελιέ του Βασίλι Καντίνσκι»

 

Θα περιπλανηθούμε στο «ατελιέ» του Ρώσου αφαιρετικού ζωγράφου Βασίλι Καντίνσκι, θα γνωρίσουμε τα έργα του, τον  ιδιαίτερο τρόπο που αποτύπωνε τον εσωτερικό του κόσμο, τις διαφορετικές όψεις και τον δυναμισμό που έδινε στα αντικείμενα. Τέλος, θα πειραματιστούμε με «θερμά» και «ψυχρά» χρώματα, με συμβολισμούς και γεωμετρικά σχήματα….

 

 

 

«Φωτο-κόμικ»

 

Βρίσκουμε  θέματα  και απεικονιστικά στοιχεία από τα έργα της Πινακοθήκης που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον, τραβάμε φωτογραφίες, τις εκτυπώνουμε και τις συνθέτουμε σε κολλάζ, φτιάχνοντας  μοναδικά ΑΡΤ-κόμικ, που «αφηγούνται» μια δική μας εμπνευσμένη ιστορία!

 

 

«Με ένα γραμματόσημο ταξιδεύω στην Τέχνη»

 

Με αφορμή γραμματόσημα αφιερωμένα σε διάσημα έργα Τέχνης, αναζητάμε τους καλλιτέχνες, που τα δημιούργησαν ανάμεσα στους πίνακες της συλλογής της Πινακοθήκης, μαθαίνουμε γι’ αυτούς και το έργο τους και γινόμαστε μικροί φιλοτελιστές, φτιάχνοντας το δικό μας γραμματόσημο με πολλή φαντασία και ταξιδιάρικη διάθεση….!!!

 

 

Γυμνασίου – Λυκείου

Νέο  πρόγραμμα

«Η χρονογραμμή της ομορφιάς»

 

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ομορφιάς από την προϊστορική εποχή μέχρι σήμερα…

Ανακαλύπτουμε τα πρότυπα ομορφιάς κάθε εποχής μέσα από απεικονίσεις σε τοιχογραφίες, αγγεία, γλυπτά και πίνακες ζωγραφικής.

 

«Από τα πορτρέτα Φαγιούμ στις Βυζαντινές Αγιογραφίες»

Γνωρίζουμε τα πορτρέτα Φαγιούμ και τη χρήση τους, την εγκαυστική τεχνική και τα  υλικά της, αναζητούμε στοιχεία που δικαιολογούν το χαρακτηρισμό τους ως πρόδρομοι της βυζαντινής αγιογραφίας και ανακαλύπτουμε τα μυστικά των Βυζαντινών εικόνων. Στο τέλος γινόμαστε κι εμείς καλλιτέχνες, φτιάχνοντας τις δικές μας  αγιογραφίες με   μέτρημα σε κάνναβο.

 

 

 

 

 

« Βυζαντινά χειρόγραφα – Βυζαντινά πρωτογράμματα »

Γνωρίζουμε την τέχνη της εικονογράφησης των Βυζαντινών χειρογράφων, μαθαίνουμε για τους καλλιγράφους και τα Βυζαντινά πρωτογράμματα, για τα ειλητάρια, τους κώδικες και τα των εργαστήρια αντιγραφής   και ζωγραφίζουμε  διακοσμητικά μοτίβα Βυζαντινής μικρογραφίας.

 

 «Από τις  βραχογραφίες  στα γκράφιτι»

Η χρονογραμμή της εξέλιξης της επιτοίχιας ζωγραφικής από τις σπηλαιογραφίες του Λασκώ, του Σωβέ και της Αλταμίρα μέχρι την Ποπ Άρτ και τα Γκράφιτι, με ενδιάμεσους σταθμούς  τη Νεολιθική τέχνη της Εγγύς Ανατολής, τις μνημειακές Αιγυπτιακές τοιχογραφίες, τη Μινωική  ζωγραφική, τους Προκολομβιανούς πολιτισμούς, τα Αναγεννησιακά  frescoes και  το Μανιερισμό του Ελ Γκρέκο.

 

 

 

ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ

 

Δρ. Τόνια Τζαναβάρα

Ιστορικός Τέχνης- Μουσειολόγος

Έφορος Δημοτικής Πινακοθήκης

 

Ζέτα Τσώρη

Υπεύθυνη εκπαιδευτικών δράσεων - Εμψυχώτρια

 

 

Διευθ. Πινακοθήκης: Κολοκοτρώνη 4 - Κόρινθος

Τηλ. Επικοινωνίας: 2741020120 και 2741028048

Η Δημοτική Πινακοθήκη σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης καλλιτεχνικής φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Κορίνθου/Corinthian Photography Club με θέματα ''Expressions'', ''Heritage'' το Σάββατο 6 Μαϊου 2017 και ώρα 19:30.

18280728 1266676226779207 1471513626 nkepap

18302297 1266676170112546 1082983928 nkepap2

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ


Δύο τέχνες αδελφωμένες, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, θα μας ταξιδέψουν, μέσα από γήινα και υδάτινα περάσματα, σε τόπους όπου η Τραγωδία κυριαρχεί. Συντονίζει η Έφορος της Πινακοθήκης Δρ. Τόνια Τζαναβάρα.
Παρουσιάζει το βιβλίο της "Τα παιδιά ενός ανύπαρκτου Θεού" η Παυλίνα Μπεχράκη. Επιμέλεια φωτογραφικού υλικού έκθεσης: Παυλίνα Μπεχράκη.

Ο Πρόεδρος του ΚΕ.Π.Α.Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

 

kepap 2017 04 13 a

Σελίδα 1 από 5

logo final120

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

 

 libkor

 

 

 

ΩΡΑΡΙΟ

Η ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
(Δευτέρα - Παρασκευή) 9.00 – 14.00

Κατά την περίοδο φιλοξενίας περιοδικών εκθέσεων, το ωράριο διαφοροποιείται.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολοκοτρώνη 4

Κόρινθος

20100

27410 20120

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.